søndag 17. februar 2013

Nøstebarnteppe


For en gangs skyld var jeg tidlig ute med barselgaven, og teppet til vesle Anke rakk å bli ferdig i god tid før hun kom til verden. Jeg må innrømme at det ikke er det morsomste jeg har strikket, og tidvis lurte jeg på om jeg noen gang kom til å bli ferdig. Men med Big bang theory på tven og mange kopper te så ble det til slutt. Og resultatet var verdt det synes jeg, og håper mottakerne er enige. Jeg likte spesielt godt hullraden som blir rundt når man strikker det på skrå.

Oppskriften er babyteppe strikket på skrå fra Strikk til Nøstebarn. Det gikk med 180 gram 2-tråds askeladen merinoull og jeg brukte pinne nr 5,5.


3 kommentarer:

 1. Hei på deg! =D
  Ja, dette teppet har jeg strikket også, og det kan til tider føles som om det er uendelig strikk... men plutselig så snur man og radene blir kortere og kortere, da blir det jo plutselig ferdig likevel.. heldigvis. =) Heldige Anka som får så fint teppe. Mine barnebarn har begge hatt slike tepper som babyer og de er så gode!!!
  Ha ei fin strikke/bloggeuke. =D
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Dette teppet er så deilig, og heldige de som får det i barselgave! :)

  SvarSlett
 3. Så fint! Jeg har tenkt å strikke dette teppet sikkert hundre ganger, men er redd jeg gir opp før jeg kommer halvveis. Det skjer jo liksom ikke noe underveis... :) Heldige mottakere som får så fint og varmt teppe!

  SvarSlett